Informasjon til nye speidere i Siljan MSK

cropped-header.png

Medlemskontigent

Alle nye speidere vil få tilsendt innbetalingsgiro direkte fra NSF (Norges speiderforbund) en liten stund etter at dere har levert in innmeldingsskjema til lederne. Årskontigenten er på ca. kr. 900,- og kreves på nyåret. Forsikring gjelder fra innlevert innmeldignskjema.

Ulykkesforsikring

Alle medlemmer av NSF er ulykkesforsikret i Storebrand på alle speideraktiviteter i hele verden. Også på vei mellom hjemmet og arrangementet gjelder forsikringen. Denne forsikringen som ligger inne i medlemskontigenten gir utbetaling i tillegg fra andre forsikringer som medlemmene har. Har du noen spørsmål til dette, meld fra til oss.

Romania

Vi har på møtene og gudstjenestene båre innsamling av penger til Romania misjonen vår. På speidermøtene tar speiderne med 1,- kr. hver som vi putter på en bøsse. Dette er frivilig.

Det er ikke mye penger, men vi tror at det er sundt å se at små bekker blir til en stor å. Hvis alle speiderne i MSK samler inn 1,- kr. hver uke, blir det ca. 1500,-kr i uka i 40 uker = 60.000 kr på et år. Derfor bare 1,- kr.

Begreper i speiderarbeidet

MSK -> Misjonsforbundets speiderkorps

NSF -> Norges speiderforbund

Troppen -> Speidere fra 5. klasse til 10. klasse

Rover Laget -> Speidere fra 10. klasse +++++

Gruppa -> Alle speidere, rovere og ledere som tilhører en speidergruppe

Ledere i Gruppa

Gruppeleder: Trond Gurholt (90727646)

Kasserer: Svend Ole Øverbø (95192626)

Troppsleder: Espen Thorbjørnsen (95411319)